Termal İç Giyim

 Termal iç çamaşırı seti, dar tayt ve uzun kollu ve rahat yuvarlak yakalı bir kazaktan oluşur. Giysilerin ilk temel tabakası görevi görür. Orta dereceli spor ve günlük kullanıma uygun iki katmandan oluşur. İç katman olarak polipropilen (%55), termolight (%40), likra (%3) seçilmiştir. Üst katman polikotondan (%100) yapılmıştır. Ürün cildi sıkmayacak düz dikişlere sahiptir. Bu, seti sıradan kıyafetlerin altına giymenize izin verir ve parlamaz veya göze çarpmaz.


Ürün vücuda tam oturur, serbest dolaşımı engellemez. Malzeme, çevre dostu olmayı garanti eden ve zararlı mikroorganizmaların yayılmasını, terin emilmesini ve hoş olmayan bir kokunun ortaya çıkmasını önleyen gümüş nanoparçacıklarla işlenir. Diğer sentetik kumaşların aksine, termolight nemi uzaklaştırmada %25 daha iyidir ve ısıyı mükemmel şekilde tutar.

termal tayt


İç çamaşırı -20 dereceye kadar sıcaklıklarda giyilebilir. Model, en uygun seçeneği seçmenizi sağlayan çeşitli renk ve boyutlarda sunulmaktadır.


Günlük kullanım ve orta düzeyde fiziksel aktivite için termal iç çamaşırı. Dış katman %100 organik pamuk, iç katman %100 polipropilen. Gözenekli yapısı sayesinde nem hızla uzaklaştırılır ve ısı uzun süre korunur. Düz dikişler, takımı pantolon ve ceket altına giymenizi sağlar.

termal içlik


Anatomik olarak ayarlanmış kesim, vücudun hatlarını mükemmel bir şekilde takip ederken, serbest hareket sağlar ve kan dolaşımına müdahale etmez. Set, yuvarlak yakalı ve uzun kollu bir tişört ve yumuşak manşetli tozluk ile temsil edilmektedir. Seri, kentsel ortamlarda kullanım, toplu taşıma ile seyahat ve iş günü boyunca kapalı mekanlarda uzun süre kalmak için idealdir. -20 dereceye kadar sıcaklıklarda hipotermiye karşı koruma sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Termal İçlik Kalitesi ve Fiyatları

Çocuk Termal İç Giyim Ürünleri