Termal Ürünler Ne Zaman Giyilir ?

Kadın termal çorapları ne zaman giyilir?


Uzun bir koşu ya da maceraperest bir yürüyüş için soğukta dışarı çıkan cesur hanımlardan biriyseniz, muhtemelen sıcak ama nefes alabilen ve emici egzersiz kıyafetleri aramak için spor malzemeleri mağazasının raflarına göz atmak için çok zaman harcadınız demektir. Alışveriş yaparken mutlaka mağazayı kendi isteklerinizle ziyaret edin, ki bu her kadın için bir zorunluluktur. Vücudunuz egzersiz sırasında iyileşmeye başladıktan sonra vücudunuzdan çıkan sıcak ve soğuk terlerden bile haberdar olmayabilirsiniz.
termal iç giyim


Dışarı çıkıp çok soğuk olduğunuzda, penceredeki ilk kar yağışı görüyorsunuz. Dışarıda aktif olmak ve üşütmemek isteyen herkesin sıcak çamaşırlara ihtiyacı vardır. Bu havayı gördükten sonra, eller doğrudan sıcak iç çamaşırına doğru uzanır. Dar kesiklere sahip kaliteli malzemelerden yapılmış modaya uygun fonksiyonel termal iç çamaşırı, sıradan pamuklu rahat külotların ve tişörtlerin yerini çift nervürlü olarak değiştirir.
Son zamanlarda, termal çoraplar hem sporda hem de günlük yaşamda kadınların vazgeçilmez kıyafetleri arasında lider konumdadır. Yani, yılın herhangi bir zamanında termal çorapları kullanmak mümkün müdür? Termal çorapların ne zaman giyileceği hakkında herhangi bir bilgi var mı? Var mı model термобелья? Makalemizde sorularla birlikte tek bir bilgi yoktur.

Termal iç çamaşırı detayları

Sıcaklık ne kadar soğuk olursa olsun, genellikle terli bir kadın mısınız yoksa yağmurda veya güneşte koşuya giden kadınlardan biri misiniz? Termal çoraplar, egzersiz sırasında vücut ısısı yükselirken serin tutmak için tasarlanmış kıyafetlerdir. Kumaş nemi deriden uzaklaştırır ve nem buharlaştıkça soğumaya izin verir. Bu özellik aynı zamanda ıslak olduktan sonra yün veya pamuklu kumaşın çok uzun süre giyilmesinden kaynaklanabilecek sürtünmeyi ve rahatsız edici sürtünmeyi azaltmaya da yardımcı olur.
Termal iç çamaşırı, yün, pamuk ve naylon gibi doğal ve sentetik elyafların bir karışımından yapılır. Bu karışım, dışarıda çalışırken ısıyı koruyan ve biraz terlediğinizde kuruyan giysiler için mükemmel bir kumaştır. Buna ek olarak, yalıtımlı tozluklar genellikle kasların belirli bölgelerine takılan, destek sağlayan ve yorgunluğu ve yaralanmaları azaltan sıkıştırma tozlukları olarak kullanılır. Termal çorapların aynı zamanda masaj terapisti olarak çalışan egzersiz kıyafetleri olduğunu biliyor muydunuz? Kadınların aradıkları ve bulamadıkları iç çamaşırların arasında yer alıyor.
kadın termal tayt

Termal iç çamaşırı, serin veya soğuk havalarda ısınmak için tasarlanmış modellerdir. Kural olarak, termal çoraplar pürüzsüz bir yüzeye ve pürüzlü bir iç kısma sahip daha kalın ve opak taytlardır. Soğuk mevsimde sıcak tayt giyme fırsatınız var, çünkü normal pantolonların altında giymek rahattır.

Termofilik külotlu çorapların detayları

polar külotlu çorap; Sıcak, kabarık malzemelerden yapılmıştır. Isıyı korur ve çabuk kurur. Keçenin yapısı, evdeki yalıtıma çok benzeyen hava ceplerini içerir ve yün ve sentetik elyafların bir karışımından yapılır. Bu hava cepleri ısıyı korumaya yardımcı olurken sizi geleneksel yünlerden ve diğer kumaşlardan daha sıcak tutar.
Polar külotlu çorap ve termal yelek arasındaki fark nedir?
Polar külotlu çoraplar sizi ısıtsa da, nemi kötü bir şekilde uzaklaştırırlar, bu nedenle onları en yoğun egzersizler sırasında giymek yerine karlı bir kış gününde giymek mantıklıdır.
Öte yandan, termal çoraplar, soğuk havalarda sıcak kalmanıza ve terlerken kurumanıza yardımcı olan doğal ve sentetik malzemelerin bir karışımından yapılır. Ek olarak, bu malzeme aynı zamanda ağrılı kaslara biraz destek vermek ve genel yorgunluğu azaltmak için bir sıkıştırma mayo görevi görür.

Termal çorap ne zaman kullanılır?

Herhangi bir zaman diliminde kullanım şartlarına göre termokolgonların üretimi sağlanmamaktadır. Onu kullanabileceğiniz gibi yaz ve kış sezonu. Seçiminizi termal kolgotların kumaşları hakkındaki bilgilere göre yapabilirsiniz. Erkek termal iç çamaşırlarında, kumaş türü genellikle polyesterdir. Kadın termal iç çamaşırları için poliamid ve polipropilen kumaşlar tercih edilir. Anneler çocuklarının hemen nemi emmesini istedikleri için, bebek termal iç çamaşırının kumaşı merinos yünden yapılır.
Polyester: En sık geri dönüştürülebilir elyaf, düşük nem emme özelliğine sahip, çabuk kuruyan, çok hafif, boyut olarak kararlı ve UV ışınlarına dayanıklı bir kumaştır.
Poliamid: naylon, düşük nem emme, hafif, çabuk kuruyan, çok yüksek aşınma ve yırtılma direnci, dayanıklı kumaş gibi.
Polipropilen: Çok hafif,% 0 nem emme, dayanıklı, antistatik, çok çabuk kurur, yumuşak tutamak, güçlü kokuya eğilimlidir.
Merinos yünü: Kendi ağırlığının% 30'una kadar nemi emer, nemi emerken aktif olarak ısıtır, kokusuzdur, yavaşça kurur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Termal İç Giyim

Termal İçlik Kalitesi ve Fiyatları

Çocuk Termal İç Giyim Ürünleri